Auto huren op vliegveld Nice // online vergelijken

auto-huren-nice-airportAls je een auto wilt huren op Nice Airport, dan zijn er genoeg mogelijkheden. Er zijn namelijk maar liefst zeven verschillende autoverhuurbedrijven actief op het vliegveld. Dit zijn Hertz, Budget, Avis, Europcar, Advantage, Sixt en Entreprise. De kantoren staan in de arrivals hal, en zijn open tot en met 22:00. In Terminal 1 kun je deze vinden bij gate A1/A2, rechts van het informatiekantoor. In terminal 2 tussen gate A2/A3. Je kunt de auto ophalen bij het Car Rental Center. Deze vind je achter parking P5 van terminal 2. Na 22:00? Neem in dat geval een gratis shuttle naar terminal 2 vanaf Gate A0 bij arrivals. De bussen rijden iedere 6,5 minuut. Ga richting P5. Wil je de auto weer inleveren? Zoek dan naar Car rental return, of (Frans) Retour loueurs. Zie de bijgevoegde afbeelding (Google Streetview) voor een voorbeeldbord.

Online auto huren op Nice Airport

Je kunt een auto beter van tevoren bestellen. Het werkt in principe hetzelfde als met vliegtickets, ben je er laat bij dan betaal je de volle pond. Let goed op de leeftijd van de bestuurder. Een auto huren als je 25 jaar of jonger bent is vaak een stuk duurder dan iemand die ouder is dan die leeftijd. En tot slot, lever de auto altijd op de afgesproken tijd en plek in. Dit scheelt boetes.

Sunnycars auto huren
Check online de verschillende autoverhuurbedrijven; er kan een groot verschil in prijs zitten tussen bedrijf A en bedrijf B.  Een goede manier om online een auto te huren is via Sunnycars. Selecteer jouw klasse auto en vergelijk de verhuurbedrijven op de beste prijzen.