Taxi vanaf Nice Airport // prijs of boek online

Je kunt heel gemakkelijk een taxi vanaf Nice Airport nemen.

Loop simpelweg de terminal uit en hou een taxi aan. Omdat er geen treinstation is zullen meer mensen op dit idee zijn gekomen, houd daarom rekening met wachttijden. Als je in een taxi zit, check of de meter juist is ingesteld op dag (jour) of nacht (soir). Nachttarief wordt ook gebruikt op zon- en feestdagen. Een taxi naar het centrum duurt ongeveer een kwartiertje en kost zo’n €35.

Taxi vanaf Nice Airport

Je kunt een taxi vanaf Nice Airport het beste van tevoren boeken. Boek de taxi met Taxi2Airport en ontvang 24 uur voor aanvang van de reis een voucher. Bewaar deze voucher goed! Hier staan namelijk de gegevens van de chauffeur. Zo kun je elkaar bereiken mocht dat nodig zijn. Vertragingen worden automatisch doorgegeven. Met Taxi2Airport heb je geen stress, en betaal je ook vaak minder dan de reguliere taxitarieven. De tarieven zijn all inclusive, geen addertjes onder het gras en geen bijkomende kosten.

Bekijk hier hoeveel een taxi met Taxi2Airport vanaf Nice Airport kost.

Richting Monaco en Cannes

Ben je benieuwd wat een taxi richting Monaco en Cannes kost? Check dat op de verbindingen pagina. Hier kun je ook kijken wat het normale openbaar vervoer vanaf het vliegveld naar jouw eindbestemming kost.